PRIMA PAGINA»COMPANIA NOASTRA
CONCERT BUCURESTI

COMPANIA NOASTRA

German Quality Entertainment, companie romaneasca ce are ca domeniu de activitate organizarea de evenimente muzicale, s-a consolidat in vara anului 2014 prin intermediul cunoscutului om de afaceri si impresar german nascut in Romania, Christian Raetscher, director general, ce are o experienta in aceasta activitate de peste 25 de ani.

German Quality Entertainment si-a propus inca de la inceput sa aiba ca obiectiv principal realizarea unor spectacole de prima clasa! Prin urmare, noi, German Quality Entertainment, oferim spectatorilor un sunet impecabil, lucru posibil cu echipamente aduse de la cele mai prestigioase companii de sonorizare din Munchen. Avem o echipa de profesionisti care se ocupa de  spectatori, clienti, un department ce si-a asumat gestionarea crizelor de imagine si situatiior neprevazute / neplacute din timpul evenimentelor. Si pentru ca lucrul bine facut nu se poate realiza fiind izolat, cautam si suntem deschisi la colaborari cu parteneri de incredere, prin care sa ne oferim sprijin reciproc in activitatea pe care o intreprindem, parteneri alaturi de care ne dorim mai intai de toate sa lucram pe termen lung.

Preturile biletelor au fost gandite pentru toate categoriile de salariati, astfel incat orice iubitor de muzica, care isi doreste sa vina la spectacolele noastre, isi poate achizitiona din timp un bilet. Totodata, orice detinator de bilet marca German Quality Entertainment are o reducere de 50 % la Hotel of Ice si Palatul Brukenthal. Un singur bilet, o reducere.

Am creat un brand pe care dorim sa-l dezvoltam, un nume de care oamenii sa auda, astfel garantam activitate sustinuta si pe termen lung. Nu ne ascundem, lucram transparent si cu respect fata de artist si spectator, partener, colaborator, cautand sa rezolvam in cel mai scurt timp nemultumirile, neclaritatile pe care acestia le pot intampina.

Am pus la dispozitie numarul de telefon al departamentului de comunicare, ce va prelua si rezolva cazurile aparute. Nu este usor, dar ne regasim forta de a merge mai departe prin muzica.
Muzica reprezinta motorul care pune in miscare aceasta mare industrie de care se bucura fiecare dintre noi la un moment dat.

Companie care promoveaza calitatea si nu cantitatea, adunand in jur un public premium, se implica totodata si in sustinerea turismului romanesc in strainatate, in programe educationale, pilonul principal ramanand, cu certitudine, muzica!

In cateva dintre cazuri, legatura dintre German Quality Enterainment si artistii straini, pe care Christian Raetscher ii are in momentul de fata in portofoliu, este si foarte strans conectata de Romania: Sandra, fosta sotie a cunoscutului compozitor roman Michael Cretu, BZN si prientenia stransa pe care au creat-o cu familia indragitului cantaret roman, Dan Spataru (vedeti videoclipul Drumurile Noastre, lansat pe 3 octombrie 2014), The Original Schoenbrunn Palace Orchestra prin liantul de origine baroc oferit de Palatul Brukenthat Avrig sau Hotel of Ice si unicul ansamblu de balet pe gheta din lume, Ansamblul de Stat din Sankt Petersburg, acestea fiind doar cateva exemple.
Povestea va continua alaturi de artistii si spectatorii nostri!

Multumim!
© Copyright German Quality Entertainment 2019. Toate drepturile rezervate.